Heeft u een vraag? Bel ons nu op

00597-8653253 /
597-8999633

info@stagehulpsuriname.com

Schrijf je vandaag in

Skype:

stage suriname

Welkom bij Stagehulp Suriname

Bemiddelaar van stages, vrijwilligerswerk & woonruimte in Suriname!

Je kunt bij ons terecht voor meeloop- als afstudeerstages zowel op MBO, HBO, Universitairniveau.
Op deze site kun je meer informatie vinden over de diensten en de mogelijkheden.

Stages

Ben je op zoek naar een spetterende stage in Suriname, met een aangenaam klimaat waar de taal geen barriere is, volop gastvrijheid te vinden is en je volop kan genieten van een levendig nachtleven, de gevarieerde keuken, een fascinerend natuur en een rijke cultuur? Kortom ben jij op zoek naar een stage in Suriname ? Dan ben je hier op het juiste adres.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is een hele belevenis. Voor veel mensen iets dat je maar één keer in je leven doet. Een mooie ervaring, bij een goed project, met de ondersteuning die je nodig hebt, is daarom van groot belang. Vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk geeft jou de kans om de vooruitzichten van mens en natuur te verbeteren, van lesgeven tot werken in een weeshuis en van natuurbehoud tot projecten in sport.

Huisvesting

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van stage & huisvesting in Suriname, op verschillende niveaus, binnen verschillende bedrijven en sectoren. Wij verzorgen stage op maat, huisvesting etc. en zorgen verder voor een goede begeleiding. Daarnaast hanteert Stagehulp Suriname de meest studentvriendelijke prijzen.

Inschrijven

Heb je interesse in onze bemiddeling van stage en of woonruimte?
Vul dan het bijbehorende inschrijvingsformulier in: