Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vrijwilligerswerk is een hele belevenis. Voor veel mensen iets dat je maar één keer in je leven doet. Een mooie ervaring, bij een goed project, met de ondersteuning die je nodig hebt, is daarom van groot belang. Vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk geeft jou de kans om de vooruitzichten van mens en natuur te verbeteren, van lesgeven tot werken in een weeshuis en van natuurbehoud tot projecten in sport.

De tijd en energie die vrijwilligers besteden bij de programma’s van onze partners zijn van onschatbare waarde gebleken. Persoonlijke aandacht, kennis, een frisse blik, het uitwisselen van cultuur, nieuwe ideeën en een paar extra handen hebben op verschillende fronten wezenlijke verschillen gemaakt in het leven van weeskinderen, patiënten, leerlingen,kinderen met eenverstandelijke beperking,etc.

Let op : de duur voor vrijwilligerswerk is gesteld op minimaal een maand.

De mogelijkheden aangeboden voor vrijwilligerswerk:
1. kinderhuis
2. bejaardenzorg
3. naschoolse opvang van kinderen
4. gehandicaptenzorg
5. begeleiding van hiv-besmette kinderen
6. huiswerkbegeleiding etc.schrijf je nu in voor vrijwilligerswerk info@stagehulpsuriname.com

Surinaamse bedrijven

Wij regelen de beste stagiair voor uw bedrijf !

Is uw bedrijf/organisatie op zoek naar jong talent dat uw team tijdelijk komt versterken, mensen met een frisse blik op uw bedrijf/organisatie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Heeft u mankracht nodig die in het belang van uw bedrijf waardevolle en prijzige onderzoeken kunnen uitvoeren? Onze stagiaires kunnen een antwoord zijn op al uw vragen.

Bij ons kunt u studenten van allerlei studierichtingen vinden!

* mail uw stagiaireaanvraag en/of uw stageopdracht naar ons
Heeft u een stageopdracht? Neem dan contact met ons op, dan stellen wij samen met u, aan de hand van uw specifieke wensen een stagevacature op.
* Wij selecteren de beste studenten voor uw vacature

Na ontvangst van de stagevacature gaan we actief op zoek naar geschikte stagiaires en selecteren we de stagiaires die het beste passen bij de vacature.

De kandidaat die wij het meest geschikt vinden, stellen wij voor aan uw bedrijf, en dan kunt u beslissen of u de stagiaire aan wilt nemen.

Voor het plaatsen van een stagiaireaanvraag en/of stagevacature door een bedrijf is geheel GRATIS . Mail uw aanvraag naar info@stagehulpsuriname.com

About the author

angela administrator