Stagemogelijkheden

Stagemogelijkheden

De richtingen en sectoren waarbinnen de mogelijkheid bestaat om stage te lopen zijn

1. Marketing,Communicatie,PR
2. Toerisme
3. Educatie
4. social work
5 journalistiek
6. Ontwerper (grafisch)
7. Personeelszaken.
8. pedagogiek
9. Zorg en Welzijn,Sociale stages etc….

Het streven is om elke student de stage aan te bieden die aansluit bij de gestelde eisen en voorwaarden van de opleiding. Op basis van deze gegevens die wij van de student krijgen, gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar een geschikte stageplek.Om een indruk te krijgen van stageplaatsen zoals wij deze regelmatig aanbieden , kun je kijken bij de stagevacatures. Wees bewust dat dit ook slechts een selectie betreft van de mogelijkheden.Staat jouw opleiding niet vermeld neem gerust contact op info@stagehulpsuriname.com.

About the author

angela administrator